Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Vidatox


    100 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret

    Optiuni livrare
    rapid - 19 RON

    Adaugat la data de 6 Feb 2019 21:21 - ID: 825193  
    DESCRIERE
    Vidatox este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.
      
      Medicamentul cubanez Vidatox, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.
      
      De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.
      
      Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.
      
      Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India, cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.
      
      Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor
      
      In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.
      
      Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM recomanda vidatox ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor cu o eficiență capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer cu pana la 85% în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie.Articol preluat din reportajul PRO.TV despre tratamentele impotriva cancerului, patentate in Cuba. Vidatox 30 CH Avem un produs mai bun decât morfină, făcut din venin de scorpion, care alungă durerile. Aşa se lauda cubanezii. În România se ştie că produsul ar putea anihila tumori.
      
      Totuşi, cercetătorii de la Havana susţin că doar ameliorează marile dureri după curele de chimioterapie.
      
      Avem şi celebrităţi care ajuns să se trateze în Cuba. Povestesc că terapiile imuno-oncologice, cu vaccinuri, sunt obligatoriu dublate de terapie holistică şi tratament împotriva depresiilor. Specialiştii lor susţin că astfel e activat sistemul imunitar să lupte mai eficient cu tumorile.
      
      Tot cubanezii au inventat şi un tratament complementar vaccinurilor anticancer. E un produs homeopat, se numeşte Vidatox şi este un extract din venin de scorpion albastru. Medicii îl dau pacienţilor pentru a le ameliora durerile, mai ales cele de după curele de chimioterapie. Produsul e făcut tot de stat, într-o fabrică de lângă aeroportul Havanei, şi nu este un tratament în sine, după cum susţin specialiştii din echipă care l-a inventat.
      
      Dr Maria Isabel Bermudez Dominguez, medic-cercetator: ″Îl folosim în prezent în toate tipurile de cancer, indiferent de localizare şi indiferent de stadiu, şi de mărimea tumorilor. Ameliorează durerile şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii, apetitul, de fapt despre asta e vorba.”
      
      Alexis Diaz Garcia, doctor în ştiinţe farmaceutice: “Am făcut evaluări de laborator pe o linie de celule tumorale amplă, adică am evaluat pe mai mult de 30 de linii celulare tumorale, tumori diferite. Am inclus toate tumorile solide, cancer de san, plămân, col, prostata, tumori cerebrale, de ficat. Şi am observat că acest tip de venin de scoprion acţionează mai bine la tumorile de origine epitelială. Care, din fericire, reprezintă peste 90% dintre cazurile de cancer din celulă umană. ”


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    6 Feb 2019  ·  Valabilit. 7 Mai 2019  ·  Afisari : 187  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    József
    Membru de 7 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008